Werkvoorbereider werktuigbouw – Koen V3 – Delft

JobID = 16p0.07

Stel je eens voor dat je vast in dienstbent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echtje tanden in kunt zetten. Die jouw groei versnellen en stel je eensvoor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar temaken. Klinkt dat gaaf? Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en isdeze vacature van werkvoorbereider jou op het lijfgeschreven.

Als slimmerik bij koen krijg je deideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen wedat de opdrachten passen bij jouw wensen. Jij als specialist deeltjouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samenvoorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant encollega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact.Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaalniet!

Dit houdt de vacaturewerkvoorbereider in
Als werkvoorbereider is geendag hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juistemoment beschikbaar zijn, net als de benodigde materialen. Daarnaastben je verantwoordelijk voor de financiën en planningen. Klanten,leveranciers en collega’s kunnen met al hun vragen bij jou terecht.Na het voortraject blijf je de voortgang natuurlijk in de gatenhouden. Elke opdracht is weer anders, dus alle aspecten van jouwspecialisme komen van pas.

Voor deze vacaturewerkvoorbereider zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde enkarakter!

Leren,ontwikkelen en verbeteren. Als werkvoorbereider wil jij vooruit.Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouwloopbaanontwikkeling. Dit doen we door intensieve begeleiding en opmaat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werkje aan diverse uitdagende opdrachten. Jij bent de specialist binnenkoen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Oponze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière. Samen kijken wevooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met jecollega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit tewisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar teondernemen!

Ben jij enthousiast geworden over devacature? Solliciteer dan snel of neem contact op voor meerinformatie.

Lees meer…