Verpleegkundige Delft – Tempo-Team – Delft

JobID = 31g0.07

Locatie DELFT Functieomschrijving Ben jij een Verpleegkundige met een passie voor de ouderenzorg? Zoek je een bijbaan en/of een flexibele werkgever? Houd je van variatie in zowel werkzaamheden als locaties rondom Delft? Solliciteer dan nu bij Tempo-Team Medisch! Wat ga je doen als Verpleegkundige omgeving Delft? Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het waar nodig sturen van collega’s , ben jij kundig in het uitvoeren van basiszorg. Je kent niet alleen het belang van de uit te voeren handelingen maar houd ook rekening met comfort en speelt in op wensen. Het naleven van het zorgplan staat voorop, maar daarnaast speel je in op veranderingen en onvoorziene situaties. Dit krijg je van ons als Verpleegkundige omgeving Delft ; – Werken bij de leukste zorglocaties ,met gezellige collega’s & clienten – Een werkgever die geloofd in laagdrempelige benadering – Salaris en reiskostenvergoeding conform CAO VVT – Een baan die perfect te combineren is met je prive-leven. Jij geeft je beschikbaarheid door -> wij bieden je diensten aan voor die dagen. – De mogelijkheid elke dag met een voldaan gevoel naar huis te gaan na je dienst Wat heb jij te bieden als Verpleegkundige omgeving Delft? – Je bezit een MBO-4 of HBO Verpleegkundig diploma ( vereisd) – Je bent een ster in het uitvoeren van Verpleegtechnische handelingen maar draait je hand niet om voor de basis ADL – Je weet te motiveren en communiceert helder en duidelijk Werken bij Tempo-Team Medisch geeft je de perfecte combinatie tussen werken op contract met de vrijheid te kiezen wanneer. Ons planners Cathleen en Ingrid staan voor je klaar en denken met je mee. Zij houden rekening met jou voorkeuren en zoeken naar de meest geschikte dienst! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’ account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Lees meer…