Monstercoördinator DSM Food Delft

Jouw baanJij wilt niet alleen werken in een laboratorium omdat een laboratoriumjas je zo goed staat, maar ook omdat je dagelijks wil bijdragen aan innovaties. Daarom heb jij een MLO- of HLO-opleiding afgerond of een andere vergelijkbare opleiding (minimaal mbo niveau 3). Ben je daarnaast ook fulltime beschikbaar en vind je fysiek werk geen enkel probleem? Kom dan via Manpower werken bij DSM in Delft! Voor deze verantwoordelijke functie krijg je onder andere een brutosalaris tot? 18,27 per uur en reiskostenvergoeding. Voel jij de chemie? Lees dan snel door en solliciteer vandaag nog!Uitzendbureau Manpower zoekt een fulltime monstercoördinator voor DSM in Delft.Als monstercoördinator ben jij werkzaam in het Service Laboratorium Delft (SLD) waar ongeveer vijftig collega’s werken. Het werkgebied van SLD beslaat microbiologische, biochemische, chemisch/fysische of chromatografische analyses. Hier ben jij verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande monsterstroom. Jouwwerkdag bestaat uit het:Coördineren van de logistieke monsterstromen rondom SLDVerzorgen van de complete opslag en verzending van monsters, zowel voor interne als externe klantenPlannen en organiseren van benodigde activiteiten op zelfstandige wijze Dit krijg jeBrutosalaris tussen? 15,04 en ? 18,27 per uurReiskostenvergoeding met een maximum van? 7,80 per werkdagPensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte wekenFulltime functie van 40 uur per weekLeerzame baan in een innovatieve werkomgevingGratis toegang tot het online learningplatform StudytubeJouw werkplekDSM Food iséén van de Business Groepen van DSM en levert ingrediënten en proceshulpstoffen voor zowel de zuivel-, dranken-, en vleesindustrie als de bakkerijwereld. Dagelijks zoekt DSM naar innovaties. Dit doen zij niet alleen met meer dan honderd jaar ervaring in de enzymen- en fermentatietechnologie, maarook door de inzet van meer dan vierhonderd van hun wetenschappers. Als medewerker van DSM sta je dicht bij de klant. Deze gecombineerde kennis is van onschatbare waarde en werkt motiverend om nog meer je best te doen. Ga jij binnenkort je steentje bijdragen aan de toekomst van DSM?WerktijdenIn deze rol als laborant werk je 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag in dagdienst.Jouw profielMinimaal een mbo niveau 3 diploma in relevante richting, bij voorkeur KMLO of MLOGoede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal in verband met de communicatie met collega?s en het lezen van instructiesFysiek in staat dozen van ongeveer 21 kilo te tillen en monsters af te nemen in fabrieken en van tankauto?sBeschikbaarheid van 40 uur per weekBij voorkeurkennis van werken in een GMP-omgeving Tot slot woon je bij voorkeur in (de omgeving van) Delft, Den Haag, Zoetermeer of Rotterdam.Voldoe jij aan alle eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op.Zo solliciteer jeOnline solliciteren via de buttonMaken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatieManpower neemt contact op voor een telefonisch of live interviewMogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Lees hier meer…