Backend developer C++/Python – Cooder X Kopano – Delft

JobID = 22w0.07

Wat kan je?• Python, C++• HBO, WO, Master denkniveau• Medior, Senior werkniveau• 2-5, 5+ jaar werkervaring• Nederlands, Engels sprekendWat krijg je?• Vast• €€ 5000 bruto per maand• Lunch• Laptop• Pensioen• Netto onkostenvergoedingWat doe je?• Minimaal een 36-urige werkweek• Samenwerken met 0-10 collega’s• Je werkt samen met Management, IT• Focus op B2B• Je werkt voornamelijk met ComputersoftwareDe vacatureAls backend developer bij Kopano, draag je bij aan verschillende open source projecten en producten op het gebied van communicatie en samenwerken. Je werkt aan het implementeren van nieuwe features, ondersteuning van nieuwe standaarden en technologie en in sommige gevallen aan het analyseren van problemen en bugs waar onze klanten tegenaan lopen. Kopano als product bestaat al meerdere jaren, dus soms is er ook een kans om een bestaande tool te moderniseren. Bij Kopano ben je als ontwikkelaar verantwoordelijk voor één of meerdere componenten, en werk je nauw samen met het team om de beste keuzes te maken voor een technologie of architectuur.Functie eisen• Veel ervaring met C++ en/of Python• Ervaring met het ontwikkelen van een REST API• Evaring met Linux distributies en commandline• Affinieit met het ontwikkelen van een serverapplicatie• Affiniteit met open source• Affiniteit met test driven development

Lees meer…