Allround monteur/loodgieter – Derwort Loodgieters – Delft

JobID = 53f0.07

Allround monteur/loodgieterOmschrijving van de functieUitvoeren van installatiewerkzaamheden als loodgieter op locatie van de opdrachtgever.Werkzaamheden- Ontvangt en controleert de opdrachten van de leidinggevende.- Alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden.- Houdt wijzigingen op schema’s en tekeningen bij.- Lost storingen op.- Voert reparatie- of onderhoudswerkzaamheden uit.- Toetst het uitgevoerde werk aan de hand van controlelijsten en de opdracht.- Houdt meer-en minderwerk bij op werkbon en weekstaat.- Beheert veiligheidsmiddelen, gereedschap en materieel.- Registreert materiaalgebruik en urenbesteding bij regie karweien.- Werkt volgens voorschriften op het gebied van arbo, veiligheid, volgens de voorkomende/bekende normen.- Draagt zorg voor toegewezen bedrijfsauto.- Geeft afhankelijk van de opdracht leiding aan (leerling)monteurs.- Periodiek meedraaien in de storingsdienst.Plaats in de organisatieWerkt onder leiding van bedrijfsleider of, wanneer van toepassing, projectleider.Functiecriteria- 1e monteur werktuigkundige installaties niveau 3.- Minimaal 3 jaar ervaring als Monteur/Loodgieter.- Diploma basisveiligheid VCA.- Minimaal 20 jaar oud.- Rijbewijs B.Competenties- Goede contactuele eigenschappen- Accuraat- Initiatief- Klantgericht- ResultaatgerichtheidSolliciteren:Graag ontvangen wij jouw reactie via [](mailto:?subject=Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl) t.a.v. dhr. K. Lucas. Ook voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met dhr. K. Lucas.

Lees meer…